Έκτορας Κουφοντίνας: Οι αναρτήσεις που “ενόχλησαν το Facebook”

Έκτορας Κουφοντίνας: Οι αναρτήσεις που “ενόχλησαν το Facebook”
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού με 48ωρη άδεια την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, συνοδευόμενος από τον γιο του Έκτορα και τη σύντροφό του Αγγελική Σωτηροπούλου. eurokinissi

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας αναφέρει πως το Facebook λογοκρίνει όσα ανεβάζει για τον πατέρα του. Οι αναρτήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας υποστηρίζει πως “το Facebook ενοχλήθηκε από ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου”, το οποίο ο ίδιος είχε αναρτήσει στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης και “τον τιμώρησε”, όπως επισημαίνει, κατεβάζοντας το προφίλ του:

Η ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα στο Facebook

Η εν λόγω ανάρτηση Facebook Έκτορα Κουφοντίνα


“Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν ζητάει να διαλέξει φυλακή. Ζητάει να εφαρμοστεί ο νόμος (της ίδιας της ΝΔ μάλιστα), που ο νόμος αυτός ορίζει ότι πρέπει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό. Ζητάει τη φυλακή που όρισε ο νόμος γι’ αυτόν. Ακόμη και αν το ζήταγε όμως, αυτό θα ήταν τόσο τρομερό; Κι επειδή έχει δίκιο να το ζητάει, προκειμένου να μην ικανοποιηθεί θα πρέπει να πεθάνει;”, είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, την οποία το Facebook κατέβασε.

Και συνέχισε: “Αυτοί που παριστάνουν ότι καταδικάζουν τη βία και που λένε ότι νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, πιστεύουν ότι κάποιος είναι προτιμότερο να πεθάνει παρά να ζητήσει να πάει σε άλλη φυλακή; Τόσο μεγάλη αξία δίνουν στη ζωή τελικά;.. Η ζωή είναι το ύψιστο αγαθό, εκτός αν κάποιος ζητά μια απλή μεταγωγή οπότε τότε πρέπει να πεθάνει”; Που δεν ζητάει καν αυτό. Ζητάει να εφαρμοστεί ο νόμος”.

“Tο facebook ενοχλήθηκε από ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, του ποιητή που είχε προταθεί για Νόμπελ, και τον τιμώρησε κατεβάζοντας το προφίλ μου. Με σεβασμό και τιμή στον ποιητή αλλά και στον απεργό πείνας που σβήνει στο νοσοκομείο της Λαμίας το ξανανεβάζω κι ας το κόψουνε ξανά”, έγραψε.

Δείτε παρακάτω τη νεότερη ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα:

Tο facebook ενοχλήθηκε από ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, του ποιητή που είχε προταθεί για Νόμπελ, και τον τιμώρησε…

Δημοσιεύτηκε από
Έκτορας Κουφοντίνας στις 
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Να σημειωθεί ότι προηγουμένως, στις 18 Φεβρουαρίου, ο Έκτορας Κουφοντίνας είχε καλέσει μέσω Facebook σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον πατέρα του στα Προπύλαια.

Σήμερα στις 18:00 στα Προπύλαια συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. 43 μέρες απεργία πείνας

Δημοσιεύτηκε από
Έκτορας Κουφοντίνας στις 
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απεργίας πείνας του πατέρα του, ο Έκτορας Κουφοντίνα αναρτά πληροφορίες για την πορεία της υγείας του απεργού πείνας, για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των ιατρών.

Η συγκέντρωση αλληλεγγύης χτυπήθηκε με το που άνοιξε το πανό, όμως ο κόσμος έμεινε και η διαδήλωση έγινε, υπό αστυνομική…

Δημοσιεύτηκε από
Έκτορας Κουφοντίνας στις 
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

41 μέρες απεργία πείνας

Δημοσιεύτηκε από
Έκτορας Κουφοντίνας στις 
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΨΑΣ ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Δημοσιεύτηκε από
Έκτορας Κουφοντίνας στις 
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις ήταν η δημοσίευση της ανακοίνωσης του ΚΚΕ σχετικά με τη μεταχείριση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

43 μέρες απεργία πείνας

Δημοσιεύτηκε από
Έκτορας Κουφοντίνας στις 
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα