Έλενα Ακρίτα για Ζακ Κωστόπουλο: “Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε”

Έλενα Ακρίτα για Ζακ Κωστόπουλο: “Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε”
Έλενα Ακρίτα Eurokinissi

Συνέχεια στο θέμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου δίνει η Έλενα Ακρίτα με αναρτήσεις της στο Facebook. "Να δούμε λίγο και τις τοξικολογικές των δολοφόνων του;" αναφέρει σχετικά.

Απάντηση σε όσους έσπευσαν να της επιτεθούν επειδή υπερασπίστηκε τον Ζακ Κωστόπουλο και καταδίκασε τον τρόπο αντίδρασης του κοσμηματοπώλη στην Ομόνοια δίνει με δύο νέες αναρτήσεις της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Το βράδυ της Δευτέρας, μετά και από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του Κωστόπουλου, η γνωστή δημοσιογράφος έγραψε: “Ο ‘ναρκομανής μαχαιροβγάλτης’ Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει. Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζόμαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει… γκει ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie”.

Το πρωί της Τρίτης επανήλθε στο θέμα με νεότερη ανάρτηση, όπου και διερωτάται: “Τώρα που οι τοξικολογικές του Ζακ βγήκαν καθαρές, να δούμε λίγο και τις τοξικολογικές των δολοφόνων του; #justice4ZakZackie”.

Υπενθυμίζεται ότι στην ειδική εξέταση για ναρκωτικά στις τοξικολογικές εξετάσεις, δεν βρέθηκε κάνένα ίχνος στη σορό του Κωστόπουλου. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και στις πέντε κατηγορίες, ενώ η μόνη ουσία που ανιχνεύθηκε συναντάται σε κοινά αναλγητικά φάρμακα. Τέλος, τα επίπεδα αλκοόλ που ανιχνεύθηκαν ήταν τόσο χαμηλά που δεν εμπίπτουν ούτε στους κανονισμούς του ΚΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα