Ελεύθεροι οι συλληφθέντες που προσπάθησαν να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν – Ένταση στην Ευελπίδων

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες που προσπάθησαν να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν – Ένταση στην Ευελπίδων
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με αφορμή τις συλλήψεις δύο νεαρών διαδηλωτών την Τρίτη 17 Απριλίου 2018. Eurokinissi

Αποχώρησαν γύρω στις 2 το μεσημέρι οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγο οι δύο διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά το χθεσινό αντιπολεμικό συλλαλητήριο και σήμερα οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων, καθώς ορίστηκε δικάσιμος για τις 25 Απριλίου.

Αμέσως μετά αποχώρησαν με συνθήματα κατά των ΗΠΑ και του πολέμου στη Συρία τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης έξω απ’ το κτήριο 7 της Ευελπίδων.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση για μερικά λεπτά, όταν κατά την άφιξη των δύο συλληφθέντων συνοδεία αστυνομικών, οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες προς τους αστυνομικούς.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση του νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα