Μαρτυρία Έλληνα από Βιέννη: “Είδαμε κόσμο να τρέχει πανικόβλητος”

Μαρτυρία Έλληνα από Βιέννη: “Είδαμε κόσμο να τρέχει πανικόβλητος”
Τρομοκρατική επίθεση στην Αυστρία AP

"Επικρατούσε χάος. Ακούσαμε πυροβολισμούς και είδαμε κόσμο να τρέχει πανικόβλητος για να γλιτώσει". Η μαρτυρία ενός Έλληνα που βρέθηκε κοντά στο σημείο της τρομοκρατικης επίθεσης στην Αυστρία, συγκλονίζει.

Τις μαρτυρικές ώρες που έζησε ένας Έλληνας που βρίσκεται στη Βιέννη και συγκεκριμένα που έτυχε να είναι κοντά στο σημείο της επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, περιγράφει στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1.

“Είχα την ατυχία να βρίσκομαι κοντά σε ένα από τα σημεία που έγινε η επίθεση το βράδυ της Δευτέρας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα εγώ και η κοπέλα μου είναι ότι επικρατούσε ένα χάος. Κάποια στιγμή ακούσαμε πυροβολισμούς και είδαμε κόσμο να τρέχει πανικόβλητος. Περνούσε και αστυνομία. Μόνο που το σκέφτομαι ταράσσομαι”, περιγράφει σοκαρισμένος ο Δημήτρης Γκανιάρης.

“Ακούσαμε φωνές και είδαμε κόσμο να τρέχει προσπαθώντας να γλιτώσει. Οι επιχειρήσεις είχαν κλείσει και εάν κάποιος προσπαθούσε να βρει καταφύγιο μέσα στα ξενοδοχεία ή σε κάποια εστιατόρια, δεν τον άφηναν να μπει. Ευτυχώς βρέθηκε ένας εστιάτορας που άφησε εμένα, την κοπέλα μου και άλλα 15 άτομα να μπούμε στο εστιατόριό του και να κάθισουμε εκεί για αρκετή ωρα, τουλάχιστον για όσο διήρκησε η επίθεση. Ευτυχώς δεν βρέθηκα ούτε εγώ, ούτε η κοπέλα μου αντιμέτωπος με αυτούς τους ανθρώπους”, κατέληξε ο μάρτυρας της επίθεσης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα