Ελληνοφρένεια: Το βίντεο που αποδεικνύει πως έχουμε ανάγκη από εκρήξεις ανθρωπιάς

Ελληνοφρένεια: Το βίντεο που αποδεικνύει πως έχουμε ανάγκη από εκρήξεις ανθρωπιάς

Μια γιαγιά, δίνει απλόχερα φαγητό στους πρόσφυγες και αυτοί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης σκουπίζουν τα δάκρυα από το πρόσωπό της. Ένα βίντεο που αξίζει να βλέπουμε κάθε μέρα (Vid)

Υπάρχουν και οι εκρήξεις ανθρωπιάς. Και πράγματι, μόνο αυτές θέλουμε, μόνο αυτές χρειαζόμαστε στην Ελλάδα και στον πλανήτη όλο.

Η τηλεοπτική Ελληνοφρένεια ανέδειξε ένα περιστατικό που μας κάνει να χαμογελάμε εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης αλλά και τρομοκρατίας, που χτυπά την καρδιά της Ευρώπης.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το παρακάτω βίντεο που μας έρχεται από την Ειδομένη. Εκεί που οι πρόσφυγες περιμένουν εις μάτην να περάσουν στην Ε.Ε.

Μια γιαγιά δίνει ψωμί και τυρί σε δύο προσφυγόπουλα που έχουν βρει κατάλυμα στο χωριό της. Εκείνη ξεσπάει σε κλάματα και τότε το ένα από τα δύο παιδιά της σκουπίζει τα δάκρυα πριν βάλει κι εκείνο τα κλάματα.

Με το παραπάνω συγκλονιστικό στιγμιότυπο έκλεισε η χθεσινή τηλεοπτική Ελληνοφρένεια. Αυτά τα στιγμιότυπα θέλουμε να βλέπουμε κι εμείς. Όχι πρόσφυγες φυλακισμένους σε κέντρα "φιλοξενίας", ούτε τζιχαντιστές να σκορπούν τον τρόμο δίνοντας "πάτημα" ανόδου σε πολλαπλές ακροδεξιές οργανώσεις που τσουβαλιάζουν τα πάντα, ζητώντας περισσότερη αστυνόμευση και κατηγορώντας τον αραβικό κόσμο και τους Μουσουλμάνους, συνολικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ειδομένη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιστρέφουν στην Ειδομένη οι ΜΚΟ

SHARE:

24Media Network