ΕΛΠΙΣ: Σοβαρός τραυματισμός γιατρού. Υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας και έπεσε στο κενό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΠΙΣ"-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΠΙΣ"-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ. EUROKINISSI

Ο ειδικευόμενος γιατρός υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται διασωληνωμένος. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ

Σοβαρό ατύχημα υπέστη ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όταν κατέρρευσε η κουπαστή σκάλας στην οποία στηριζόταν.

Ο νεαρός γιατρός κατέβαινε απλά σκάλες και κρατήθηκε από την σαπισμένη κουπαστή. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος,  και να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος.

Η ΕΙΝΑΠ, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά, σε ανακοίνωσή της θέτει θέμα τήρησης των συνθηκών ασφαλείας στα νοσοκομεία και αναφέρει: "Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση".

"Σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και "εξοικονομώντας" αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές", σημειώνει και εύχεται ταχεία ανάρρωση:

"Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφό μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε επιτυχή και σύντομη ανάρρωση".

SHARE:

24Media Network