Ένα ερωτηματολόγιο για την ιστορική ύπαρξη του Ιησού

Ένα ερωτηματολόγιο για την ιστορική ύπαρξη του Ιησού

Ερωτηματολόγιο από τους Έλληνες Μυθικιστές σχετικά με την ιστορικότητα του Ιησού και τις ρίζες του Χριστιανισμού

Οι Έλληνες Μυθικιστές δίνουν στη δημοσιότητα ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με την ιστορικότητα του Ιησού, τις ρίζες του Χριστιανισμού και μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της Μυθικιστικής έρευνας.

Στην ανακοίνωση τους που συνοδεύει το ερωτηματολόγιο αναφέρουν:

ADVERTISING

"Υποδεχόμαστε το 2018 με έναν πρωτότυπο τρόπο που φιλοδοξεί να καταδείξει συγκεκριμένες τάσεις γνώμης, είτε αυτές αφορούν τους επισκέπτες και φίλους της σελίδας μας, είτε άλλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας που πιθανότατα δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με τις θέσεις του Μυθικιστικού ρεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να συμπληρώσετε το  ανώνυμο ερωτηματολόγιό μας πάνω σε 8 ερωτήματα (τα 6 από τα οποία πολλαπλής επιλογής) που παρουσιάζουν εξαιρετικό -κατά τη γνώμη μας- ενδιαφέρον. Η άποψή σας θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς εισπράττετε τη δημόσια συζήτηση αναφορικά με την ιστορικότητα του Ιησού, τις ρίζες του Χριστιανισμού και μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της Μυθικιστικής έρευνας. Η όλη διαδικασία δεν πρόκειται να σας πάρει πάνω από 5 λεπτά (σε περίπτωση που αποφασίσετε να απαντήσετε σύντομα στις δύο ερωτήσεις “ανάπτυξης” που συμπεριλαμβάνονται στη φόρμα των ερωτήσεων).

Η online έρευνά μας θα παραμείνει “ανοικτή” έως τις 31 Ιανουαρίου και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από νέο άρθρο στο mythikismos.gr τα πρώτα 24ωρα του Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας".

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δρ. Richard Carrier: Στο μέλλον τα Ευαγγέλια θα αντιμετωπίζονται ως μύθοι

Έλληνες Μυθικιστές: Κανένας τάφος του Ιησού δεν ανακαλύφθηκε

SHARE:

24Media Network