Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Καισαριανής – Τραυματίστηκε νεαρός πολίτης

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Καισαριανής – Τραυματίστηκε νεαρός πολίτης
Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή Eurokinissi

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ πασίγνωστης αλυσίδας πραγματοποίησαν δύο άντρες το απόγευμα της Τρίτης. Ένας 20χρονος προσπάθησε να τους εμποδίσει κατά τη διαφυγή τους, με τους ίδιους να πυροβολούν, προκαλώντας τον τραυματισμό του από θραύσμα.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε σούπερ μάρκετ της Καισαριανής, κατά την οποία μάλιστα ένας νεαρός πολίτης τραυματίστηκε έπειτα από πυροβολισμό.

Οι δύο δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων πραγματοποίησαν τη ληστεία. Κατά την αποχώρησή τους, ωστόσο, ένας 20χρονος πολίτης επιχείρησε να τους σταματήσει, με τους δράστες να πυροβολούν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του από θραύσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, πρόκειται για έναν 20χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο κάτω άκρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς.

Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο, αφαιρώντας μετρητά από τρία ταμεία του καταστήματος. Κατά τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτοί από διανομέα, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει, με τους ίδιους να πυροβολούν σημαδεύοντας προς τα κάτω, με αποτέλεσμα ένα θραύσμα από τζάμι να τραυματίζει τον νεαρό άνδρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των σοκαρισμένων πελατών και υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν μετά το συμβάν. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επαγγελματίες ληστές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα