Αγία Παρασκευή: Ένταση με πάνω από 400 άτομα που μαζεύτηκαν στην Πλατεία Αγ. Ιωάννου

Αγία Παρασκευή: Ένταση με πάνω από 400 άτομα που μαζεύτηκαν στην Πλατεία Αγ. Ιωάννου

Για ακόμη μία νύχτα πλήθος νεαρών μαζεύτηκαν στην πλατεία. Λόγω απαγόρευσης για συνάθροιση άνω των 10 ατόμων έγινε επέμβαση από την Αστυνομία και σημειώθηκαν επεισόδια.

Ένταση σημειώθηκε μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, καθώς περίπου 400 νεαροί μαζεύτηκαν για ακόμα μία νύχτα στην πλατεία, με αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο.

Εξαιτίας των απαγορεύσεων λόγω κορονοϊού, που παραμένουν σε ισχύ για συνάθροιση άνω των 10 ατόμων, έγινε επέμβαση από την Αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών ορισμένοι νεαροί αντέδρασαν και άρχισαν να πετούν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων πέτρες και μπουκάλια.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και σκόρπισαν το πλήθος των νεαρών στους γύρω δρόμους, ενώ περίπου 40 άτομα έχουν παραμείνει στην πλατεία και γύρω από αυτή. Δεν έγιναν προσαγωγές ούτε σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Αυτό το περιστατικό έγινε ενώ ήδη το απόγευμα της Τρίτης είχε προηγηθεί η προειδοποίηση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ότι δεν θα επιτραπούν από εδώ και στο εξής, εικόνες όμοιες με αυτές που προηγήθηκαν στο ίδιο σημείο, στην Αγία Παρασκευή με νεαρούς που κάθονταν στην πλατεία με το πρόσχημα του δήθεν “take away” ποτού, όπως επίσης σε μπαράκια στον Βόλο και στην Πάτρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα