Ένταση στο πάρκο Δρακόπουλου – “Η πράσινη ανάπλαση θα γίνει”, λέει ο Μπακογιάννης

Ένταση στο πάρκο Δρακόπουλου – “Η πράσινη ανάπλαση θα γίνει”, λέει ο Μπακογιάννης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε εργασίες από τον δήμο Αθηναίων στο πάρκο Δρακόπουλου Eurokinissi

Τεταμένο ήταν το κλίμα στο πάρκο Δρακόπουλου στα 'Ανω Πατήσια την Δευτέρα, κατά την επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων. Συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τα σχέδια ανάπλασης.

Ένταση επικράτησε στο πάρκο Δρακόπουλου στα ‘Ανω Πατήσια, κατά την επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, την Δευτέρα (03/07)

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αθηναίων επισκέφτηκε τον χώρο για να πραγματοποιήσει μια ενημέρωση στους κατοίκους σχετικά με τις εργασίες ανάπλασης που γίνονται στο χώρο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να παρουσιάσει τα σχέδια για τον δημόσιο χώρο στα Πατήσια, ωστόσο ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους διαφώνησαν έντονα με τις εργασίες ανάπλασης και θέλησαν να εκφράσουν την εναντίωσή τους σε αυτές.

Παρά το τεταμένο κλίμα, ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε πως η πράσινη ανάπλαση στο Πάρκο Δρακόπουλου θα γίνει.

Η ομάδα Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης Πάρκου Δρακόπουλου, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook μετά την επίσκεψη του δημάρχου.

“Κρατήσαμε το πάρκο με τη φωνή και με τα σώματα μας. Ο μπράβοι και ο κομματικος στρατός εκδιώχθηκαν από τον συγκέντρωση. Ο Μπακογιαννης ηρθε για 5 λεπτά στην εισοδο του πάρκου μίλησε σε πηγαδάκι με τους δικούς του υπό των ήχο των συνθημάτων μας και έφυγε άρων-άρων”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα