ΕΠΑΛ Κερατσινίου: Απείλησαν και κούρεψαν βίαια 15χρονη μαθήτρια

ΕΠΑΛ Κερατσινίου: Απείλησαν και κούρεψαν βίαια 15χρονη μαθήτρια
ΕΠΑΛ Κερατσινίου 1epal-kerats.att.sch.gr

Θύμα ακραίου μπούλινγκ έπεσε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ του Κερατσινίου. Συμμαθητές της την κούρεψαν με αφορμή μια διαφωνία για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ένα απίστευτο περιστατικό μπούλινγκ σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ του Κερατσινίου πριν από μερικές μέρες, με θύμα μια 15χρονη μαθήτρια, την οποία κούρεψαν συμμαθητές της με την βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή ήταν μια διαφωνία για τα μέτρα κατά της πανδημίας. Η 15χρονη είχε εκφράσει ανοιχτά την ανησυχία της για τον Covid-19, αλλά φαίνεται πως η διαφωνία μετατράπηκε σε διαδικτυακές απειλές και έπειτα σε βίαιο περιστατικό.

“Ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου αγγίζει τα μαλλιά και γύρισα να δω ποιος με πείραξε. Με το που γύρισα είδα τη συμμαθήτριά μου να κρατάει μία τούφα τρίχες και να τη ρίχνει κάτω. Μόλις το είδα, πήρα τα μαλλιά και πήγα και τα πέταξα στα σκουπίδια. Εν συνεχεία, χωρίς να πω κάτι σε αυτήν, πήγα στον διευθυντή για να του εξηγήσω τι συνέβη”, περιγράφει η 15 μαθήτρια.

Η ίδια αναφέρει πως τηλεφώνησε στην αδερφή της για να πάει στο σχολείο.

“Καθώς ήμουν με την αδερφή μου μέσα στο σχολείο και προσπαθούσε να με ηρεμήσει, όταν βγήκαν διάλειμμα τα παιδιά, είδα ότι με κοιτούσαν και έλεγαν “κοίτα την ηλίθια”. Εγώ από τον θυμό μου, μόλις είδα την κοπέλα που μου επιτέθηκε νωρίτερα, πήγα και την έπιασα από τα μαλλιά. Εκεί μπήκε κατευθείαν στη μέση η αδερφή μου και τράβηξε και μου είπε να μην το ξανακάνω. Αργότερα, ήρθαν και τα άλλα αδέλφια μου, αφού τους είχα ενημερώσει εγώ”, δηλώνει στην κατάθεσή της η 15χρονη.

Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις, ενώ σημειώθηκαν συμπλοκές και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλειο Σπύρου, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα δύο αδέρφια του 15χρονου θύματος, για διατάραξη της σχολικής λειτουργίας, επειδή μετέβησαν στο σχολείο, ώστε να διευκρινίσουν τι συνέβη στην αδερφή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα