Επεισόδια από κρανοφόρους μπροστά από τη Βουλή

Διαμαρτυρία για τη συμφωνία Ελλάδας και ΠΓΔΜ  στο Σύνταγμα από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Διαμαρτυρία για τη συμφωνία Ελλάδας και ΠΓΔΜ στο Σύνταγμα από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Κρανοφόροι και κουκουλοφόροι προκάλεσαν ένταση μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ πέταξαν και μπουκάλια κατά των αστυνομικών.

Ένταση επικράτησε μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν μια μερίδα διαδηλωτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία επιχείρησαν να φτάσουν στη Βουλή.

Η ένταση κράτησε για λίγη ώρα μετά την παρέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ που κατάφεραν να αποτρέψουν τους διαδηλωτές που επιχείρησαν να εισβάλλουν στη Βουλή φορώντας κράνη.

ADVERTISING
Ένταση έξω από τη Βουλή
Ένταση έξω από τη Βουλή EUROKINISSI

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία με τους διαδηλωτές να παραμένουν στα σκαλιά που οδηγούν στο Κοινοβούλιο, ενώ κάποιοι έχουν απλώσει πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μια ελληνική σημαία και μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκοπιανό: Ακροδεξιά στοιχεία και συνθήματα μίσους στο Σύνταγμα

SHARE:

24Media Network