Επεισόδια στη Σάμο με έναν τραυματισμό

ΣΑΜΟΣ--ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΑΜΟΣ--ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Παρέα 6 μεταναστών που περιφέρονταν το βράδυ στην πόλη, επιτέθηκαν σε ανήλικο κάτοικο και τον γρονθοκόπησαν

Συνεχίζεται ο κύκλος της παράνοιας και της ασυδοσίας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου με μία Πολιτεία να αδυνατεί να κατανοήσει που οδηγούνται οι καταστάσεις και να αδυνατεί να προλάβει τυχόν κλιμάκωση, ειδικά την στιγμή που κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, άνθρωποι για τους οποίους όμως οι Αρχές στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν το παρελθόν τους ή τις προθέσεις τους… και αυτό αφορά όλες τις πλευρές.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, σημειώθηκε άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο, μεταξύ παράνομων μεταναστών και ενός ανήλικου Έλληνα για λόγους που ακόμα η Αστυνομία δεν έχει αποσαφηνίσει. Σύμφωνα πάντως με τις Αρχές, έξι παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στο Hot Spot του νησιού και περιφέρονταν τις βραδινές ώρες μέσα στη πόλη, επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο Έλληνα στο δημοτικό πάρκο και τον γρονθοκόπησαν, τραυματίζοντάς τον.

Στο σημείο κόντεψε να ακολουθήσει σύρραξη με τους κατοίκους, ενώ στο άκουσμα την είδησης που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει η Αστυνομία, ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκε και ένας Ιρακινός, περίπου 100 παράνομοι μετανάστες εξήλθαν του Hot Spot, κινήθηκαν απειλητικά προς το κέντρο της πόλης και προκάλεσαν επεισόδια, πετώντας πέτρες και διάφορα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ στη συνέχεια άναψαν φωτιές σε κάδους και σκουπίδια.

Μετά από επέμβαση των ΜΑΤ, οι ταραξίες πείστηκαν τελικά και επέστρεψαν πίσω στο Hot Spot, περίπου στη μία τα ξημερώματα, οπότε και αποκαταστάθηκε η τάξη. Έρευνα για το περιστατικό αλλά και για διαπιστωθούν οι λόγοι της συμπλοκής, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
SHARE:

24Media Network