Έπεσαν οι πρώτες "καμπάνες" για μάσκες - Αυξήθηκαν ξαφνικά οι απόπειρες εξόδου σε Εθνικές Οδούς

Εκτεταμένοι έλεγχοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς από την αστυνομία για τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και την χρήση προστατευτικής μάσκας (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εκτεταμένοι έλεγχοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς από την αστυνομία για τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και την χρήση προστατευτικής μάσκας (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού-Οι περισσότερες παραβάσεις για μη τήρηση χρήσης μάσκας επιβλήθηκαν στην Θεσσαλία και ακολουθεί η Αττική

Έλεγχοι διενεργούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων που ισχύουν από χθες για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευτέρα 4 Μαΐου, για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Συγκεκριμένα, 14 στη Θεσσαλία, 6 στην Αττική, 2 στην Κρήτη, μία στην Πελοπόννησο, μία στην Κεντρική Μακεδονία και μία στην Ήπειρο.

Για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις (εκτός νομού του τόπου κατοικίας κλπ.) βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Συγκεκριμένα, 27 στην Αττική, 18 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στην Κρήτη, 8 στην Ήπειρο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στη Θεσσαλονίκη, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλία και μία στη Στερεά Ελλάδα.

Για λειτουργία επιχειρήσεων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κέντρα κλπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις και συνελήφθησαν 2 άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 569 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 547 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Κορονοϊός, άρση μέτρων
SHARE:

24Media Network