Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Eurokinissi

Μια περίεργη υπόθεση, σχετικά με επίθεση που δέχτηκε σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε χθες το βράδυ ειδικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μέλος της επιτροπής για τη βία σε αθλητικούς χώρους, στο πάρκινγκ του σταθμού του μετρό Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού, έφυγε χθες το βράδυ από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε τον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Όταν πήγε στο πάρκινγκ δέχθηκε επίθεση από ένα άτομο, το οποίο τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από όπου στη συνέχεια αναχώρησε για το σπίτι του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία και τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται από την ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Η ΓΑΔΑ σε ανακοίνωσή ξεκαθάρισε ότι ο δράστης ήταν ένας υπογραμμίζοντας: “Τις έρευνες έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του”.

Δήλωση Γιάννη Ραγκούση

Για το συμβάν έκανε δήλωση ο Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας πως “επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη. Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της… ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα