Επίθεση δέχθηκε ο Νάσος Γουμενίδης

Νάσος Γουμενίδης

Άγνωστοι τον χτύπησαν με σφυρί ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εν κινήσει στην Κηφισίας

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα το απόγευμα ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης, λίγο μετά την αποχώρησή του από το στούντιο της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο Espilon.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε live μετάδοση μέσω Facebook, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκι του επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εν κινήσει στη κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου. Οι δράστες, όπως είπε, έσπασαν το τζάμι στο παράθυρο του οδηγού με σφυρί και στη συνέχεια τον χτύπησαν με αυτό.

«Μου σπάσανε το αυτοκίνητο, μου σπάσανε το τζάμι και με χτυπήσανε πάρα πολύ άσχημα», δήλωσε απ' το σημείο ο ίδιος, με εμφανή τα αίματα πάνω του και στο αυτοκίνητο.

«Προφανώς κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν τη δημοσιογραφία που παράγω, αλλά εγώ δεν θα σταματήσω», είπε ο δημοσιογράφος στο βίντεο που τράβηξε αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Εύχομαι να' ναι το τελευταίο περιστατικό. Δεν μασάω, θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου όπως ξέρω», είπε κλείνοντας.


 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon είπε ακόμη ότι πρόλαβε και είδε τα πρόσωπα των δύο δραστών και πως υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Όπως ανέφερε εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

SHARE:

24Media Network