Επίθεση με βιτριόλι: Με μάσκες οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Θα είμαι δίπλα σε όποια γυναίκα με χρειαστεί”

Επίθεση με βιτριόλι: Με μάσκες οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Θα είμαι δίπλα σε όποια γυναίκα με χρειαστεί”
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόμενη από εννέα γυναίκες με λευκές μάσκες INTIME NEWS

Τις ευχαριστίες της στην Ελληνική Δικαιοσύνη, την οικογένεια, τους γιατρούς και τους φίλους της εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την έξοδό της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σε δήλωση κατά την έξοδό της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Εννέα κοπέλες, φορώντας λευκές μάσκες, βγήκαν από το κτίριο του Πρωτοδικείου συνοδεύοντας την φίλη τους Ιωάννα Παλιοσπύρου, αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου με λευκές μάσκες στο πλευρό της ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS


Κατά την αποχώρηση τους από το σημείο οι κοπέλες αγκάλιασαν την Ιωάννα και αποχώρησαν. Στόχος της διαμαρτυρίας τους ήταν ότι κάθε γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού ευχαρίστησε όσους που συνέβαλαν στην καταδικαστική απόφαση, την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους της, την αστυνομία που οδήγησε την δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης. και τους γιατρούς της, αναφέρθηκε στην σημερινή ετυμηγορία.

Οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου με λευκές μάσκες στο πλευρό της ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

«Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γιατί ήταν ένας σημαντικός σύμμαχος και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη για την αναγνώριση της αδικίας, για να έχω δύναμη να συνεχίσω. Ελπίζω όλα τα θύματα βίας, οι γυναίκες, να βρουν στο πρόσωπο μου τη δύναμη για να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον το ζητήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι πλέον θα συγκεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της.

Η Ιωάννα θέλησε να μιλήσει προσωπικά με τους δημοσιογράφους τους οποίους και ευχαρίστησε για τον τρόπο κάλυψης των γεγονότων ενώ τους μοίρασε βραχιολάκια όπου αναγραφόταν η φράση «είμαι δυνατή».

Οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου με λευκές μάσκες στο πλευρό της ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου” είπε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε με πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Όπως σημείωσε “ήταν ένα σημαντικός σύμμαχος για εμένα και μου έδωσε πάρα πολύ κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί και για να συνεχίσω να αγωνίζομαι”.

“Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα, ώστε να μην φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους και θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί” δήλωσε μεταξύ άλλων.

“Με στηρίζουν και τις ευχαριστώ” δήλωσε στο τέλος για τις φίλες της που στάθηκαν δίπλα της φορώντας μάσκες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα