Επίθεση με βιτριόλι: Το καρτοτηλέφωνο και η διαδρομή της δράστιδος

Επίθεση με βιτριόλι: Το καρτοτηλέφωνο και η διαδρομή της δράστιδος

Σημαντικά στοιχεία έφερε στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ του MEGA για τη γυναίκα με το βιτριόλι. Το καρτοτηλέφωνα που χρησιμοποίησε και η διαδρομή που ακολούθησε.

Στοιχεία που ρίχνουν φως στην υπόθεση εντοπισμού της δράστιδος που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έφερε στη δημοσιότητα ρεπορτάζ του MEGA, αποκαλύπτοντας το σημείο όπου βρίσκονται τρία καρτοτηλέφωνα στην Καλλιθέα. Μάλιστα, ένα εξ αυτών χρησιμοποιήθηκε από τη γυναίκα που αναζητείται για να ζητήσει να την περιμένει το ταξί με το οποίο και διέφυγε μετά την επίθεση. Η κλήση καταγράφηκε και έτσι οι αστυνομικοί έχουν δείγμα της φωνής της.

Πώς το εντόπισαν οι αρχές;

Δίπλα από τα καρτοτηλέφωνα υπάρχει ένα περίπτερο που διαθέτει κάμερες ασφαλείας. Έτσι, το υλικό από τις κάμερες όπως και από άλλες που βρίσκονται στη περιοχή έχει μπει στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών, μαζί με το σημείο από το οποίο αγόρασε την τηλεκάρτα.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε «Το Βήμα της Κυριακής”, η δράστις είχε πάει στο σημείο της επίθεσης δύο φορές μέσα σε 24 ώρες και τις δυο με λεωφορείο. Τη πρώτη φορά η προσπάθεια της ήταν άκαρπη γιατί η Ιωάννα έφτασε στο γραφείο της λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η διαδρομή της δράστιδος

Η αστυνομία έχει χαρτογραφήσει τη διαδρομή της γυναίκας με βάση τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της. Η δράστις φέρεται να μετέβη από την περιοχή της οδού Ηλιουπόλεως, μεταξύ Παγκρατίου και Νέου Κόσμου, στην στάση της οδού Ακαδημίας και ύστερα να πήρε λεωφορείο προς Καλλιθέα, σύμφωνα με το ρεπορτάζν των εφημερίδων “Τα ΝΕΑ” και “Το ΒΗΜΑ”..

Την πρώτη φορά, την ημέρα πριν από την επίθεση, κατέβηκε στο ύψος του Φιξ, περπάτησε μέχρι τους τηλεφωνικούς θαλάμους, έκανε την κλήση στο ταξί και στη συνέχεια προχώρησε προς Καλλιθέα. Επανέλαβε το εγχείρημά της την επόμενη μέρα, όπου και πραγματοποίησε την επίθεση κατά της άτυχης 34χρονης, ενώ και τις δύο φορές την περίμενε στη λεωφόρο Θησέως το ταξί που είχε καλέσει.

Στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζονται ξανά και ξανά μαρτυρίες προσώπων που γνωρίζουν την Ιωάννα αλλά και τα άλλοθι που έχουν προβάλει. Να σημειωθεί πάντως, ότι το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός φαίνεται να απομακρύνεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα