Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 για τον Δ. Κουφοντίνα

Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 για τον Δ. Κουφοντίνα
Επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 Eurokinissi

Πέτρες, μπογιές και φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα, πέταξαν άγνωστοι στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησε ομάδα ατόμων στην είσοδο των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού Action24 επί της οδού Σκιάθου 147, στο Γαλάτσι.

Η ομάδα των ατόμων πέταξε πέτρες, μπογιές στην είσοδο και μπουκάλια προκαλώντας φθορές, αλλά και τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου που έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Ταραντίλης: Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες δεν τρομοκρατούν κανέναν

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.

ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται

Ο εκπρόσωπος Τυπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, δήλωσε τα εξής: “Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας απο τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται”.

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύτως καταδικαστέα ενέργεια

“Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΙΝΑΛ: Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στη Δημοκρατία

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση στο Action24.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα