Έρευνα για τη δράση του Ρουβίκωνα διέταξε ο Άρειος Πάγος

Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ισπανική πρεσβεία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε σήμερα το πρωί, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάληψη της πρεσβείας. Πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε πανό για την Καταλονία και το τελευταίο δημοψήφισμα. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ισπανική πρεσβεία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε σήμερα το πρωί, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάληψη της πρεσβείας. Πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε πανό για την Καταλονία και το τελευταίο δημοψήφισμα. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διεξάγεται νέα προκαταρκτική εξέταση, στην οποία εκτός της "εισβολής" στον Ευαγγελισμό, συσχετίστηκαν και άλλες δικογραφίες για ενέργειες του Ρουβίκωνα

Σε ευρύτερη έρευνα για τη δράση του "Ρουβίκωνα" προχωρά η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ύστερα από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, Ξένη Δημητρίου, έδωσε εντολή να συνενωθούν και να διερευνηθούν στο σύνολο οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για την αντιεξουσιαστική συλλογικότητα 'Ρουβίκωνας" και δεν έχουν ήδη πάρει τον "δρόμο" για το ακροατήριο.

Την ίδια ώρα, αναφορικά με την εισβολή μελών της ομάδας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, κατά την οποία στράφηκαν κατά γιατρού κατηγορώντας τον ότι απαίτησε "φακελάκι" από ασθενή προκειμένου να τον χειρουργήσει, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ερευνήσουν κυρίως δύο σημεία: Αρχικά, τα αδικήματα που ενδέχεται να τελέστηκαν από τα μέλη του Ρουβίκωνα κατά την "επίσκεψη" τους στο νοσοκομείο και κατά δεύτερον, τις καταγγελίες σε βάρος του γιατρού περί δωροδοκίας, οι οποίες ακούγονται και στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Εισβολή του Ρουβίκωνα στον 'Ευαγγελισμό' - Απείλησαν γιατρό

'Γυαλιά-καρφιά' έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών

Ειρήσθω εν παρόδω

SHARE:

24Media Network