Εστίαση: Τέλος του μήνα οι αποφάσεις για τη μουσική

Εστίαση: Τέλος του μήνα οι αποφάσεις για τη μουσική
Shutterstock

Η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση ισχύει μέχρι τέλος του μήνα όταν και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης. Τι είπε για τους γάμους σε κτήματα.

Η απαγόρευση μουσικής στην εστίαση ισχύει μέρχι τέλος του μήνα, απο εκεί και μετά θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα συνεχίσει να ισχύει το μέτρο, είπε ο  Νίκος Παπαθανάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει από επιχειρηματίες που διοργανώνουν γάμους σε κτήματα, με αφορμή τον περιορισμό των 100 ατόμων, τόνισε ότι “από τώρα μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσουν αυτές οι εκδηλώσεις η επιτροπή θα ξαναδεί το θέμα”.

Σχετικά με την κατάργηση δεύτερου self test στα σχολεία ο κ. Παπαθανάσης είπε πως “το θέμα είναι του υπουργείου Παιδείας, της επιτροπής και του ΕΟΔΥ, δεν μπορώ να γνωρίζω το σκεπτικό” και ωστόσο πρόσθεσε ότι στον τομέα αρμοδιότητάς του, στο λιανεμπόριο και την εστίαση, ισχύουν τα δυο υποχρεωτικά τεστ την εβδομάδα.

Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για την ενίσχυση στην εστίαση και όπως είπε οι επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα να δουν κατ’ευθείαν τι ποσό θα λάβουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα