Ετοίμαζε και νέα δολοφονία-θυσία ο 22χρονος σατανιστής

Ετοίμαζε και νέα δολοφονία-θυσία ο 22χρονος σατανιστής

Θυσία στον Σατανά ήταν σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία της 40χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε δολοφονημένη ανήμερα του Πάσχα, σε στέκι αστέγων στην πλατεία της Γλυφάδας

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στην αστυνομία το ανατριχιαστικό έγκλημά του ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα για τη δολοφονία 41χρονης άστεγης την Κυριακή του Πάσχα, στην πλατεία Κατράκη, στη Γλυφάδα.

Ο νεαρός, που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί φιλοδοξούσε να γίνει κατά συρροή δολοφόνος στο όνομα του Σατανά, έθεσε σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο αμέσως μετά την Ανάσταση, ξημερώματα Πάσχα.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", ο 22χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι προσέφερε την άτυχη γυναίκα «θυσία στον Σατανά», είχε μυηθεί στον σατανισμό, όπως είπε από την ηλικία των 14 ετών. Εντοπίστηκε μετά συντονισμένες αστυνομικές έρευνες και στο Διαδίκτυο, όπου ο 22χρονος είχε υπαινιχθεί φόνο με σατανιστικά κίνητρα.

Το θύμα, όπως ανέφερε στην «Καθημερινή» αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, είχε επιλεγεί τυχαία προκειμένου να γίνει «θυσία» στον αντίχριστο, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής του χριστιανισμού.

Ο 22χρονος έφτασε στην πλατεία, έκοψε το χέρι του και με το αίμα του έγραψε το 666, έναν ανάποδο σταυρό και άλλα σατανιστικά σύμβολα σε ένα παγκάκι. Στη συνέχεια πήρε μια μεγάλη πέτρα και χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι την ανυποψίαστη άστεγη που κοιμόταν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Έβαλε την πέτρα σε νάιλον σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Την πέτρα εντόπισε η αστυνομία λίγες ώρες μετά τη δολοφονία. Οι Αρχές, εκτός από τα δείγματα DNA από το αίμα στο παγκάκι και τη σακούλα, εντόπισαν και αποτύπωμά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη του 22χρονου ενδεχομένως να απέτρεψε και άλλο έγκλημα, καθώς φέρεται να προετοίμαζε και άλλη δολοφονία - θυσία στις 21 Ιουνίου, την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Συγκλονίζει μάλιστα ένα μήνυμα που είχε γράψει ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι στο You Tube πριν από 2 μήνες:

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα όποιος το δει ας απαντήσει εδώ, αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα» και έγραψε τον αριθμό του κινητού του.

Αυτή την ανάρτηση έκανε ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενός ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού».

(Πηγή: Καθημερινή, Star)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοκάρει η ομολογία του 21χρονου σατανιστή: Σκότωσε άστεγη για να ευχαριστήσει τον Σατανά

SHARE:

24Media Network