Ρατσιστικό σχόλιο για Αντετοκούνμπο: Ετσι τοποθετήθηκε ο καθηγητής στη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων

Ρατσιστικό σχόλιο για Αντετοκούνμπο: Ετσι τοποθετήθηκε ο καθηγητής στη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων
Απο τη δομή στη Μαλακάσα. Eurokinissi

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καλέμης που προκάλεσε τους πάντες με τις ρατσιστικές του τοποθετήσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εργάστηκε ως Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων. Το πως και το γιατί.

Λόγω του “γεμάτου” βιογραφικού του προσλήφθηκε στη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καλέμης που πρόσβαλλε απρόκλητα και βάναυσα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το σχετικό νόμο η τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο πόστο ορίστηκε με βάση το φάκελό του για θέση για την οποία έτσι και αλλιώς δεν υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι.

Επίσης, δεν χρειάστηκε μοριοδότηση. Ολα αυτά εν έτει 2017.

Για τις τοποθετήσεις αυτού του είδους είναι υπεύθυνος ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, εν προκειμένω αυτός που έχει υπό τη δική του εποπτεία την περιοχή της Μαλακάσας.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, από το καμπ αναφέρουν ότι ο καθηγητής Καλέμης δούλευε αποδοτικά με τα προσφυγόπουλα χωρίς να δείχνει στη δουλειά του ρατσιστικές τάσεις.

Ωστόσο, τα κατά καιρούς πόστ του στα social media έδιναν την αίσθηση ενός ανθρώπου που μισεί το διαφορετικό. Αυτή ήταν και η μεγάλη αντίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα