Euroferry Olympia: Έλληνας οδηγός o νεκρός εντός της καμπίνας φορτηγού στο γκαράζ του πλοίου

Euroferry Olympia: Έλληνας οδηγός o νεκρός εντός της καμπίνας φορτηγού στο γκαράζ του πλοίου
Πυροσβεστικό Σώμα

Με μεγάλες δυσκολίες, σε συνθήκες μηδενικής ορατότητας και υψηλών θερμοκρασιών οι πυροσβέστες εντόπισαν εντός της καμπίνας τον άτυχο άντρα, η σορός του οποίου έφερε εκτεταμένα εγκαύματα. Πρόκειται για 58χρονο Έλληνα οδηγό.

Νεκρός εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες ένας άντρας μέσα στην καμπίνα φορτηγού εντός του γκαράζ του πλοίου «Euroferry Olympia».

Με μεγάλες δυσκολίες, σε συνθήκες μηδενικής ορατότητας και υψηλών θερμοκρασιών οι πυροσβέστες εντόπισαν εντός της καμπίνας τον άτυχο άντρα η σορός του οποίου έφερε εκτεταμένα εγκαύματα, όμως από την εικόνα της σορού εικάζεται ότι ενδεχομένως πρώτα κατέληξε από τις αναθυμιάσεις και στη συνέχεια υπέστη τα εγκαύματα.

Πυροσβεστικό Σώμα

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, πρόκειται για 58χρονο Έλληνα οδηγό, κατόπιν αναγνώρισης από τους οικείους του.

Πυροσβεστικό Σώμα

Οι έρευνες θα συνεχιστούν για τον εντοπισμό και τυχόν άλλων ατόμων ζωντανών ή νεκρών, όμως με μικρότερη συχνότητα και με λιγότερο χρόνους παραμονής εντός του πλοίου καθώς πέφτει και το σκοτάδι και η επιχείρηση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη για τους πυροσβέστες.

Πυροσβεστικό Σώμα

Διασώθηκε 21χρονος Λευκορώσος

Τέλος στην περιπέτεια που βίωσε ο 21χρονος επιζώντας του Euroferry Olympia, μπήκε σήμερα το πρωί, όταν εντοπίστηκε στην πρύμνη του φλεγόμενου πλοίου.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της μεταφοράς του, όπου ο νεαρός κατέβηκε από το ασθενοφόρο του λιμενικού χαμογελαστός κι έδειχνε καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν έκανε κάποια δήλωση.

“Ευτυχώς ζω! Πείτε μου ότι ζω”, φέρεται να είπε ο άνδρας στους διασώστες που τον εντόπισαν και τον απεγκλώβισαν από το πλοίο.

Ο λευκορωσικής καταγωγής άνδρας είναι οδηγός ηλικίας 21 ετών, ενώ το φορτηγό στο οποίο επέβαινε είχε λιθουανικές πινακίδες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ανέφερε πως άκουγε φωνές κι άλλων ζωντανών επιβατών μέσα στο φλεγόμενο πλοίο. Πάντως, δεν φέρεται να έχει δει άλλους επιζήσαντες στο σημείο όπου βρισκόταν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα