Διδυμότειχο: Προσήχθησαν 5 αστυνομικοί – Ερευνώνται για διευκόλυνση διακίνησης μεταναστών

Διδυμότειχο: Προσήχθησαν 5 αστυνομικοί – Ερευνώνται για διευκόλυνση διακίνησης μεταναστών
Αστυνομικός στον Έβρο (φωτογραφία αρχείου) INTIME © European Union

Προσήχθησαν πέντε αστυνομικοί στο Διδυμότειχο και εξετάζονται για εμπλοκή σε υπόθεση παράνομης μετανάστευσης. Σε εξέλιξη επιχείρηση για εξάρθρωση του κυκλώματος.

Στην προσαγωγή πέντε αστυνομικών, εκ των οποίων ένας ανθυπαστυνόμος που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, προχώρησαν οι άντρες του Εσωτερικών Υποθέσεων, που διερευνούν υπόθεση διευκόλυνσης διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Η πληροφορία για την δράση τους στο Εσωτερικών Υποθέσεων υπήρχε από τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συνομιλίες τους που έχουν παρακολουθηθεί, προκύπτουν στοιχεία ότι διευκόλυναν με την είσοδο στη χώρα παράνομων μεταναστών, δεν έχει διακριβωθεί όμως ακόμη έναντι ποιου αντιτίμου για να τους αποδοθούν και οι σχετικές κατηγορίες.

Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη και γίνονται κατ’ οίκον έρευνες, στην προσπάθεια οι Αρχές να βρουν τις αποδείξεις που χρειάζονται για να «δέσουν» την υπόθεση. Πρόσθετα ερευνάται αν υπήρξε τυχόν συνεργασία με άτομα από την απέναντι όχθη, για να καταστεί εφικτή αυτή η δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα