Εξαφάνιση 50χρονου στην Κρήτη

Εξαφάνιση 50χρονου στην Κρήτη
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, χθες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος συγγενών του

Τα ίχνη ενός 50χρονου Κρητικού  αγνοούνται από το περασμένο Σάββατο 29 Αυγούστου. Ο Λάμπρος Γιαννακάκης εξαφανίστηκε από την περιοχή του Σκαλανίου στο Ηράκλειο και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του  κατόπιν αιτήματος συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 50χρονος έχει ύψος 1,67 μ., είναι εύσωμος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μπλε βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

 

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ο 50χρονος έχει ύψος 1,67 μ., είναι εύσωμος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μπλε βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο Ι.Χ.Ε. μάρκας ΗΥUNDAI COUPE, χρώματος μαύρου και με αρ. κυκλοφορίας ΧΝΚ-9056.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα