Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: “Έβγαλαν φωτογραφίες για διαβατήριο” λέει μάρτυρας

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: “Έβγαλαν φωτογραφίες για διαβατήριο” λέει μάρτυρας
Περιπολικό αστυνομίας (αρχείου) Eurokinissi

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. "Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της" είπε,

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης μητέρας και κόρης από την Κατερίνη έρχεται να δώσει μια νέα μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη κεντρικού φωτογραφείου στην πόλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο άνδρας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος αναγνώρισε τη 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, πριν από λίγες μέρες η έφηβη μαζί με τη μητέρα της επισκέφτηκαν το φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν».

Παράλληλα, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σήμανε συναγερμός μήπως εντοπιστεί το μπλε Mazda 323 μοντέλο του 2000 με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ–8456 που οδηγούσε η μητέρα.

Την ίδια ώρα, το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών.

Στη δημοσιότητα δόθηκε μια νέα αφίσα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου όπως το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο σύζυγος και πατέρας της 17χρονης διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί την πρώτη μέρα της εξαφάνισης στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version