Εξαφάνιση στον Στρυμονικό: Νεκρός βρέθηκε ο ψαράς – Επέπλεε στη θάλασσα η σορός του

Εξαφάνιση στον Στρυμονικό: Νεκρός βρέθηκε ο ψαράς – Επέπλεε στη θάλασσα η σορός του
Σκάφος του Λιμενικού eurokinissi

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου ψαρά ο οποίος αγνοείτο από την προηγούμενη Τετάρτη. Εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα η σορός του.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ψαρά που αγνοείτο από την προηγούμενη Τετάρτη 19 Μαΐου στον Στρυμονικό Κόλπο, καθώς ο 43χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Η σορός του άτυχου 43χρονου άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στο νερό στην περιοχή των Νέων Κερδυλλίων από περαστικό που ειδοποίησε τις αρχές, ενώ για την αναγνώρισή του, σύμφωνα με το Thestival έσπευσε ένας φίλος του, για να έρθει και η επιβεβαίωση από τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος άνδρας, μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του, είχαν βγει στις 19 Μαΐου το πρωί με τη βάρκα τους για ψάρεμα, στον Στρυμονικό Κόλπο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης Σερρών, το σκάφος του 43χρονου ανετράπη. Η σύζυγός του κατάφερε να βγει στη στεριά. Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Σταυρού και ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμού του ψαρά και της βάρκας του.

Μετά από συνεχείς έρευνες ημερών, στις οποίες συμμετείχαν και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, η αναζήτηση του ψαρά είχε άσχημο τέλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα