Έξαλλος ο Περρής με τον Πατούλη: "Υποφέραμε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους"

Έξαλλος ο Περρής με τον Πατούλη: "Υποφέραμε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους"
GLOMEX

Απίστευτη ένταση on camera μεταξύ του Βαγγέλη Περρή με τον περιφερειάρχη Αττικής.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον "αέρα" μεταξύ του Βαγγέλη Περρή και του Γιώργου Πατούλη. Ο περιφερειάρχης βρέθηκε καλεσμένος στον Ant1 για να δικαιολογήσει... τα αδικαιολόγητα της σφοδρής κακοκαιρίας και η στάση έφερε στα όριά του τον δημοσιογράφο.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος έμεινε εγκλωβισμένος χθες στην Αττική Οδό, ξέσπασε άγρια κατά του Γιώργου Πατούλη.

"Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε", είπε αρχικά με ειρωνεία ο Βαγγέλης Περρής.

"Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσα μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία", είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του τον ρώτησε: "Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;".

Ο Βαγγέλης Περρής στη συνέχεια ξέσπασε: "Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους.

Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη".

Τότε, με ειρωνικό ύφος, ο κ. Πατούλης απάντησε: "Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε", κάτι που προκάλεσε την "έκρηξη" του Βαγγέλη Περρή.

"Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα".

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία Ελπίδα, Κακοκαιρία, χιόνια, Αττική, Αττική Οδός
SHARE:

24Media Network