Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος: Εξώδικο στον Χαρδαλιά για τη μουσική

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνει δηλώσεις μετά τις επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνει δηλώσεις μετά τις επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του EUROKINISSI

Κλιμακώνεται η κόντρα του Νίκου Χαρδαλιά με τους ιδιοκτήτες της εστίασης αλλά και με τους καλλιτέχνες.

Εξώδικο στον Νίκο Χαρδαλιά θα στείλει την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος.

Τις τελευταίες ημέρες-και όχι μόνο- υπάρχει μία σαφής διάσταση απόψεων μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης αλλά και των καλλιτεχνών για το αν θα πρέπει να επιστρέψει η μουσική στα μαγαζιά.

Στην τελευταία του δημόσια τοποθέτηση ο κ. Χαρδαλιάς ήταν πάντως κάθετος. Ιδού τι είχε πει: «Ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων.

Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Χαρδαλιάς, Μουσική
SHARE:

24Media Network