Εύοσμος: Συγκέντρωση και πορεία κατά του lockdown και… μεταναστών

Εύοσμος: Συγκέντρωση και πορεία κατά του lockdown και… μεταναστών
MotionTeam

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν κάτοικοι του Δήμου Ευόσμου Κορδελιού αντιδρώντας για τα μέτρα περιορισμού και τις φήμες για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού στην Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας στο lockdown που επιβλήθηκε στην περιοχή από το πρωί του Σαββάτου και στις φήμες που διακινουνται για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στα όρια του Δήμου.

Οι φήμες αυτές έχουν διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, η οποία αναφέρει:

«Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με αφορμή τις φήμες που διαρρέονται από συγκεκριμένα κέντρα και αφορούν στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου, ξεκαθαρίζει ότι είναι πέρα για πέρα αναληθείς.

Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της Αστυνομίας με το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι δε προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία

Ο Δήμαρχος προτίθεται να τοποθετηθεί αναλυτικά για το θέμα, στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για το lockdown».

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα του lockdownοι κάτοικοι, σύμφωνα με το GrTιmes,  εκφράζουν αντιρρήσεις για τον τρόπο και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό, εκτιμώντας πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για πιο αυστηρά μέτρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα