Εύβοια: Δραματική διάσωση μωρού με μπουλντόζα

Εύβοια: Δραματική διάσωση μωρού με μπουλντόζα
Διάσωση μωρού με μπουλντόζα youtube

Οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ δεν μπορούσαν να φτάσουν σε ετοιμόρροπο σπίτι με το όχημά τους και έτσι επιστρατεύτηκε μια μπουλντόζα για να σωθούν το μωρό και η γιαγιά του.

Τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στο Μπούρτζι της Εύβοιας, μετά την κακοκαιρία και την φονική πλημμύρα, καταγράφει βίντεο από την πρώτη διάσωση που έγινε στην περιοχή και η οποία αφορούσε ένα μωρό.

Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία μόλις έφτασαν το ξημέρωμα της Κυριακής (09/08) ενημερωθηκαν για το εγκλωβισμό μωρό, που ήταν με τη γιαγιά του σε ένα σπίτι, το oποίο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες και ήταν ετοιμόρροπο, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Η προσέγγιση στο σπίτι ήταν δύσκολη ακόμα και με το όχημα της 7ης ΕΜΑΚ γι αυτό αποφάσισαν να προσεγγίσουν με την μπουλντόζα, ο χειριστής της οποίας ανέβασε με τον κουβά άνδρα της 7ης ΕΜΑΚ στο δεύτερο όροφο και έτσι απεγκλώβισε το μωρό με τη γιαγιά.

Όπως περιέγραψε ο αναγνώστης που έστειλε το βίντεο, στη συνέχεια ο ΕΜΑΚίτης κρατούσε το μωρό αγκαλιά με μια κουβέρτα, μέσα στον κουβά της μπουλντόζας, το φιλούσε και προσπαθούσε να το ζεστάνει λέγοντας ταυτόχρονα στη γιαγιά του μωρού να μη φοβάται και να είναι ψύχραιμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα