Φάρμακα αποστέλλει ο Δήμος Παρισιού στο Δήμο Αθηναίων

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΑΘΗΝΩΝ  ΙΕΡΩΝΥΜΟ--ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ  ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ,ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ   ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ--ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ,ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Με πρωτοβουλία του ο Δήμος Παρισιού έστειλε στον Δήμο Αθηναίων φάρμακα προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο και οι "Γιατροί του Κόσμου"

Μια πολύ σημαντική δωρεά του δήμου του Παρισιού και της δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας κυρίας Anne Hidalgo φτάνει αύριο στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για την παραλαβή φαρμάκων και υλικού αξίας 75.000 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των κατοίκων της Αθήνας που απευθύνονται στα έξι Δημοτικά Ιατρεία, όπως επίσης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου .

Τα φάρμακα θα παραδοθούν, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη από τον πρόεδρο των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη. Σε ανακοίνωση του Δήμου , τονίζεται ότι «η δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δημάρχων των δύο ευρωπαϊκών πρωτευουσών και ανακοινώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Καμίνης με τη δήμαρχο Παρισιού. Σύμφωνα με την κυρία Hidalgo, η δωρεά αυτή αποτελεί την πρώτη πράξη υλικής συνδρομής στην Αθήνα».

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network