Φλώρινα: Παραλίγο τραγωδία - 16χρονος τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη

Φλώρινα: Παραλίγο τραγωδία - 16χρονος τραυματίστηκε από στρατιωτική ξιφολόγχη
LEHOVONEWS24.GR

Ένας 16χρονος που συμμετείχε στις εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου, λιποθύμησε και έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη. Εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου την Κυριακή (18/07), καθώς ένας 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, ο 16χρονος είχε ντυθεί τσολιάς, συμμετέχοντας στις σημερινές εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου. Το παιδί κάποια στιγμή λιποθύμησε, πέφτοντας δυστυχώς πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη, που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δίπλα στο στρατιωτικό άγημα.

Η ξιφολόγχη, αν και καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, ευτυχώς, φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, ότι δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε ν’ αποδειχτεί μοιραίο, ωστόσο του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία την οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μποδοσάκειο.

Το παιδί μπήκε στο χειρουργείο το μεσημέρι της Κυριακής (18/07) προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος σημειώθηκαν και δύο λιποθυμίες παρευρισκομένων στην εκδήλωση. Καθοριστικής σημασίας, στην παροχή πρώτων βοηθειών στο 16χρονο, ήταν η συμβολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κ. Ιωάννη Χαρακτσή (καρδιολόγος), ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ειδήσεις Ελλάδα, εκδηλώσεις
SHARE:

24Media Network