Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά το τελευταίο αντίο

Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά το τελευταίο αντίο
Ο Ανδρέας Τσούνης και η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Ο Ανδρέας Τσούνης στάθηκε στο πλάι της Φώφης Γεννηματά στηρίζοντάς την καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο.

Ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά “έσπασε” τη σιωπή του, μερικές ημέρες μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, απέτισε φόρο τιμής στη γυναίκα που στάθηκε γενναία δίπλα του τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια χαμογελαστή φωτογραφία της ίδιας πλάι στον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Τσούνης παντρεύτηκαν το 2003. Ο ίδιος είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού “Ερρίκος Ντυνάν” από το οποίο παραιτήθηκε το 2014.

“Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας”, έλεγε πριν δύο χρόνια η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για εκείνον σε συνέντευξή της.

“Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια.

Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι”, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά για τον Ανδρέα.

Με τον Ανδρέα Τσούνη απέκτησαν δύο παιδιά, τον 17χρονο Γιώργο και την 15χρονη Κατερίνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα