Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Η πολύκροτη υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη ανοίγει ξανά, δεκαέξι μήνες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται.

Δεκαέξι μήνες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνισή της, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” επέστρεψε στον τόπο που εξαφανίστηκε η 19χρονη και με τη βοήθεια του θείου της κοπέλας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, πραγματοποίησε νέα έρευνα

Ήταν γύρω στις τέσσερις το απόγευμα της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου του 2020, που η 19χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στη 2η στάση Αττικής στο Κορωπί και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, με τον θείο της να αναφέρει πως κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Μία ώρα περίπου πριν την είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας να περνά από κοντινό σημείο. Μετά, τα πάντα χάθηκαν και το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε γύρω στις έξι στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης.

“Σκάβαμε για να βρούμε το κορίτσι μας”

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 19χρονης, Γιάννης Βασίλη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του “Τούνελ” αναρωτήθηκε “γιατί σε εμάς αυτό να συμβεί”.

Και συμπλήρωσε: “Εμείς ξέρουμε τι περνάμε, έναν Γολγοθά στην ουσία. Κάθε μέρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Άρτεμις και προσευχόμαστε μπας και μας πάρει ένα τηλέφωνο, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εμείς πιστεύουμε ότι κάπου πρέπει να είναι ζωντανή. Αν μας ακούει και είναι καλά, να μας πάρει κα έστω ένα τηλέφωνο”.

Ανέφερε επίσης πως στην περιοχή Καρελά λίγο καιρό πριν, οι αστυνομικοί είχαν “οργώσει” την περιοχή μετά από πληροφορία που είχε φτάσει στην οικογένεια, ότι η Άρτεμις ήταν εκεί θαμμένη, με τον ίδιο να δηλώνει πως εκείνος και η γυναίκα του έσκαβαν για να τη βρουν.

Η κάμερα του “Τούνελ” βρέθηκε στην περιοχή Καρελά, όπου εμφανή ήταν τα σημάδια σκαψίματος, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας υπέδειξε όλα τα σημεία τα οποία πληροφορίες ανέφεραν πως βρισκόταν εκεί θαμμένη η 19χρονη.

Παλαιότερα ερευνήθηκε και ο χώρος πίσω από το πολυκατάστημα στο οποίο η Άρτεμις θα πήγαινε να κάνει αίτηση για δουλειά, όπως είχε πει στη μητέρα της. Η οικογένεια όμως δεν πιστεύει ότι έφτασε ποτέ εκεί.

“Η κοπέλα γνώριζε την περιοχή και το πολυκατάστημα. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να έχει χαθεί ή να μη ξέρει πού είναι και να ρώτησε για να της δείξουν το σημείο. Δεν πρέπει να ήταν η νεαρή που έλεγαν μάρτυρες τότε”, κατέληξε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα