Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από το Μοναστηράκι

Διαβάζεται σε 2'
Εξαφάνιση του 17χρονου Nevio Lötscher
Εξαφάνιση του 17χρονου Nevio Lötscher Χαμόγελο του Παιδιού

Ο μηχανισμός Amber Alert ενεργοποιήθηκε για την εξαφάνιση 17χρονου από το Μοναστηράκι. Αναλυτικά η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το βράδυ της Παρασκευής (19/4) καθώς εξαφανίστηκε από το Μοναστηράκι ο 17χρονος Nevio Lötscher με καταγωγή από την Ελβετία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert Hellas, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης “Θανάσης Μακρής” του Οργανισμού μας.

Ο Νevio έχει καστανά μαλλιά, έχει μπλε μάτια, ύψος 1.70 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο τζάκετ, γκρι παντελόνι και γκρι crocs.

Εξαφάνιση του 17χρονου Nevio Lötscher
Εξαφάνιση του 17χρονου Nevio Lötscher Χαμόγελο του Παιδιού

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα