Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μαρούσι από ηλεκτρική κουβέρτα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ευτυχώς δύο γυναίκες και ένας άντρας που έμεναν στο διαμέρισμα πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν εγκαίρως και με την βοήθεια των πυροσβεστών που στο μεταξύ είχαν φτάσει στο σημείο, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το πρωί σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα 3 και Βασιλίσσης Σοφίας στο Μαρούσι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μέσα σε υπνοδωμάτιο πιθανόν από ηλεκτρική κουβέρτα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και σύντομα επεκτάθηκε στον χώρο του δωματίου.

Ευτυχώς δύο γυναίκες και ένας άντρας που έμεναν στο διαμέρισμα πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν εγκαίρως και με την βοήθεια των  πυροσβεστών που στο μεταξύ είχαν φτάσει στο σημείο, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου.

Στο περιστατικό επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και τελικά κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά στον χώρο του υπνοδωματίου μέχρι που τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά
SHARE: