Φωτιά στην Αχαΐα κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

Η πυρκαγιά εντοπίζεται σε αγροτοδασική έκταση, στην πλαγιά βουνού, στην περιοχή Άμπελος του Δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα, ενώ στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, σε πλαγιά βουνού, στην περιοχή Άμπελος του δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα, με διάσπαρτα σπίτια στο σημείο και δυνατούς ανέμους που πνέουν και δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχειρούν, μαζί με τις ενισχύσεις που ζητήθηκαν και κατέφτασαν, 40 άντρες της Πυροσβεστικής με 19 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη καναντέρ, ένα αεροσκάφος PZL και ένα ελικόπτερο.

SHARE:

24Media Network