Φωτιά στην Εύβοια: Βελτιωμένη η κατάσταση – Μία σύλληψη για εμπρησμό

Φωτιά στην Εύβοια: Βελτιωμένη η κατάσταση – Μία σύλληψη για εμπρησμό
Πυρκαγιά σε δασική έκταση. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Πολύ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει σήμερα η πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Σύλληψη άνδρα για εμπρησμό

Βελτιωμένη κατά πολύ είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή των Στύρων Εύβοιας, η οποία έχει οριοθετηθεί και δεν έχει ενεργό μέτωπο.

Σήμερα και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να επιχείρησουν εναέρια μέσα για την ολοκλήρωση της κατάσβεσης, ενώ στο σημείο επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 36 οχήματα, 9 μηχανήματα ΟΤΑ και πεζοπόρα τμήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το Σάββατο, ανακριτική υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου έναν άνδρα, ως υπαίτιο για πρόκληση εμπρησμού.

Πρόκειται για ένα αγρότη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήγε να βάλει μπροστά ένα φορτηγάκι, αλλά από σπίθες που πετάχτηκαν από την εξάτμιση άρπαξαν φωτιά χόρτα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ο 57χρονος θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

 Πριν από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Βαρνάβα Αττικής, ενώ από τη νύχτα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία που είχε διακοπεί και στον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα