Φωτιά στην Κορινθία: Live χάρτης με την εξέλιξη του μετώπου

Φωτιά στην Κορινθία: Live χάρτης με την εξέλιξη του μετώπου

Ο πυκνός καπνός έχει σκεπάσει την Κορινθία, έχει γίνει αισθητός στην Αττική, ενώ κατευθύνεται προς Κυκλάδες, ακόμη και Τουρκία. Δείτε την πορεία του μετώπου καθώς και τα υπόλοιπα μέτωπα στη χώρα.

Η απότομη επιδείνωση και ενίσχυση των ανέμων, όπως και η αλλαγή της κατεύθυνσής τους, σπρώχνει τη φωτιά που καίει στην περιοχή της Κορινθίας για δεύτερη μέρα, προς τα Μέγαρα.

Το μέτωπο έχει “σπάσει” σε δύο κομμάτια σε Χάνι Δερβένι και Πευκενέα με τους ανέμους που πνέουν την περιοχή να κυμαίνονται μεταξύ 6-8 μποφόρ, ενώ αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση.

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην Ελλάδα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη:

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή Σχίνο Λουτρακίου ο υπαρχηγός του Σώματος, ο αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν για να κατασβεστεί η δασική πυρκαγιά.

Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο Σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα