Φωτιά στο Μάτι: Ελπίδα για τον 13χρονο Δημήτρη που αγνοείται

Φωτιά στο Μάτι: Ελπίδα για τον 13χρονο Δημήτρη που αγνοείται

Μέχρι την Μακρόνησο εκτείνεται η περιοχή έρευνας για ανθρώπους που μπορεί να έχουν παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα.

Συνεχίζεται η αγωνία για τους αγνοούμενους μετά την πύρινη καταστροφή που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στην ανατολική Αττική.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους και ο 13χρονος Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος τον οποίο αναζητούν οι γονείς του τις τελευταίες ημέρες.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού επικοινώνησε με το τηλεοπτικό κανάλι Star και υποστήριξε ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, με την οποία ήταν μαζί σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται ένα αγόρι με κόκκινη μπλούζα, δίπλα σε μια ηλικιωμένη κυρία, με τον πατέρα να υποστηρίζει ότι πρόκειται για τους δικούς του ανθρώπους.

Κάνει μάλιστα έκκληση στον κύριο Καλογερίκο Νίκο, ο οποίος έβγαλε τις φωτογραφίες να επικοινωνήσει είτε με το Star, είτε με την οικογένεια.

Επίσης ο κ. Σωτήρης Ντουρμούσης, ο οποίος ήταν στην παραλία της Αργυράς Ακτής τις δύσκολες εκείνες ώρες, είπε στον πατέρα του 13χρονου ότι τον είδε με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Παρόλα αυτά από το βράδυ της Δευτέρας η γιαγιά και ο μικρός δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς.

Τελευταία φορά που επικοινώνησαν με τον πατέρα του 13χρονου Δημήτρη ήταν στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του θείου του παιδιού στο Μάτι και κατευθύνονταν στην παραλία. Το αυτοκίνητο βρέθηκε άθικτο και κλειδωμένο, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γονιών.

Μέχρι την Μακρόνησο εκτείνεται άλλωστε η περιοχή έρευνας για ανθρώπους που μπορεί να έχουν παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα, μετά την πτώση στην θάλασσα, την ημέρα της φωτιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στο Μάτι: Κάηκε το αρχείο του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Στη Σουηδία μαχητικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν τη φωτιά

Λύρειο Ίδρυμα: Στάχτη το σπίτι 65 ορφανών παιδιών στο Μάτι

Στους 83 οι νεκροί. Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μάτι

SHARE:

24Media Network