Φωτιά στο Μάτι: Πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους

Λίγα λουλούδια στο σημείο όπου εκτυλίχτηκε η τραγωδία
Λίγα λουλούδια στο σημείο όπου εκτυλίχτηκε η τραγωδία EUROKINISSI

Η μητέρα του βρέφους και σύζυγος πυροσβέστη, νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Πέθανε η 35χρονη μητέρα του 6 μηνών βρέφους που είχε χάσει τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Η μητέρα του βρέφους νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και τα ξημερώματα κατέληξε. Η γυναίκα ήταν σύζυγος πυροσβέστη που επιχειρούσε στη φωτιά στο Μάτι. Η 35χρονη είχε καταφύγει με το βρέφος στη θάλασσα και εκείνο δεν άντεξε και έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις. Ο θάνατός της οφείλεται σε αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πρόκειται για τον πέμπτο κατά σειρά νεκρό που έχει καταλήξει μετά τη μεταφορά του σε μονάδα ΜΕΘ από την 23η Ιουλίου μέχρι σήμερα.

Μέχρι χθες, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών από τις πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής ανέρχεται στους 87.

Υπάρχουν επίσης, δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA, οι οποίοι δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς και ένας αγνοούμενος.

Στα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες - τραυματίες, από τους οποίους 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ με τα δυο "ορφανά" DNA και τη σορό της πνιγμένης από τις Φλέβες

ADVERTISING

SHARE: