Μεγάλη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης – Δύο διασωληνωμένοι

Μεγάλη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης – Δύο διασωληνωμένοι
Από το σημείο που ξέσπασε η φωτιά Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μεγάλη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης. Δεκατρία άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, εκ των οποίων δύο παιδιά ηλικίας 4 και 12 ετών. Δύο διασωληνωμένοι.

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο που στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατίας 76.

Συνολικά 13 άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομεία, ενώ δύο εξ αυτών από το κτίριο που είχε ξεσπάσει η φωτιά και στεγάζεται το βιοτεχνικό επιμελητήριο, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστησαν και έχουν διασωληνωθεί. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άντρες 25 και 55 ετών αντίστοιχα.

Μεταξύ των ατόμων που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, είναι και δύο παιδιά ηλικίας 4 και 12 ετών, με ήπια αναπνευστική δυσχέρεια.

Άνθρωποι περιμένουν να τους απομακρύνουν από το κτίριο Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απομάκρυναν κόσμο τόσο από αυτό το κτίριο όσο και από το διπλανό που είναι εκπαιδευτήριο, λόγω των καπνών.

Έως τώρα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το φροντιστήριο 44 μαθητές που μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Πιο δίπλα βρίσκεται το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Από το σημείο που ξέσπασε η φωτιά Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Επί τόπου έσπευσαν και επιχειρούσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα