Φωτιά στον Υμηττό: "Μας βγάλαν έξω άρον άρον, ήταν σίγουρα εμπρησμός"

Φωτιά στον Υμηττό
Φωτιά στον Υμηττό AP

Τι είπαν οι κάτοικοι στην Παιανία που έζησαν έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον Υμηττό - Η φωτιά έφτασε στις κεραίες, όπου προξένησε μικρές ζημιές σε υλικά έξω από το χώρο καθώς και σε τέσσερα σπίτια.

Για τα αίτια της φωτιάς στον Υμηττό, από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού εξετάζονται μεταξύ άλλων καταγγελίες κατοίκων της Παιανίας, που κάνουν λόγω για έκρηξη και ταυτόχρονες εστίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στοιχείο που να πιστοποιεί εμπρησμό.

"Αυτοί είναι εμπρησμοί. Έκαιγε παντού, κάποιοι άκουσαν εκρήξεις. Είναι 100% εμπρησμός μέσα στη νύχτα" ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τις καταθέσεις για να εντοπιστούν τα αίτια.

ADVERTISING

"Μας ξύπνησε η φωτιά. Μας έβγαλαν έξω άρον άρον τα παιδιά από την αστυνομία και την πυροσβεστική" δήλωσε άλλος κάτοικος στο σπίτι του οποίου έφτασαν οι φλόγες χωρίς ευτυχώς να υποστεί ζημιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, αλλά δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν για έλεγχο, καθώς υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, όπου κάνουν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα και οι επίγειες δυνάμεις.

Εκφράζεται ωστόσο αισιοδοξία ότι η πυρκαγιά θα ελεγχθεί σύντομα.

Η φωτιά έφτασε στις κεραίες, όπου προξένησε μικρές ζημιές σε υλικά έξω από το χώρο.

Σε ότι αφορά στις ζημιές στην Παιανία από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι και εξωτερικά σε άλλα τρία.

Οι κάτοικοι δεν κινδύνευσαν, καθώς απομακρύνθηκαν έγκαιρα με την συνδρομή της Αστυνομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Φωτιά στον Υμηττό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρένα Δούρου για φωτιά στον Υμηττό: Έχουμε αναφορά για δύο καμμένα σπίτια

Φωτιά στον Υμηττό: Καταγγελίες κατοίκων για έκρηξη και ταυτόχρονες εστίες

Φωτιά στον Υμηττό: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων σε Κατεχάκη και Αττική Οδό

SHARE:

24Media Network