Φωτιά στο ξενοδοχείο “Athenaeum Palace”: Δύο απεγκλωβισμοί – Τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Φωτιά στο ξενοδοχείο “Athenaeum Palace”: Δύο απεγκλωβισμοί – Τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Πυρκαγιά στο ξενοδοχείο "Athenaeum Palace" στην λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Eurokinissi

Η φωτιά ξέσπασε στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού και τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 14:00. Διασωληνώθηκε μια γυναίκα.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Athenaum Palace που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού 123. Στο σημείο έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Η φωτιά ξεκίνησε από κουζίνα του 1ου ορόφου και οι καπνοί έφτασαν μέχρι τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε 20 άτομα προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου, ενώ δύο απομακρύνθηκαν με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος από τον 6ο όροφο.

Τρεις άνθρωποι – δύο γυναίκες και ένας άνδρας- μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα για τις Πρώτες Βοήθειες στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ για άλλες τρεις γυναίκες παρέμειναν στο σημείο τα ασθενοφόρα, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους.

Η μία από τις γυναίκες, 24 ετών, διασωληνώθηκε, καθώς έχει υποστεί αναπνευστικό έγκαυμα, ενώ οι άλλοι δύο που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα και αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα ακόμα εξετάζονται.

NEWS24/7
NEWS24/7

NEWS24/7

NEWS24/7

Πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στο κτίριο. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 13.00.

Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη φωτιά:

NEWS24/7
NEWS24/7

NEWS24/7


NEWS24./7

NEWS24/7

NEWS24/7

NEWS24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα