Φροντίδα για το δίδυμο αδελφό της μικρής Στέλλας

Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός οδηγείται στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί για την δολοφονία της 6χρονης κόρης του, την Τρίτη 2 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός οδηγείται στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί για την δολοφονία της 6χρονης κόρης του, την Τρίτη 2 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητά από την εισαγγελία Ανηλίκων να φροντίσει τις ανάγκες του μικρού αγοριού

Στο επίκεντρο θέτει η ελληνική Δικαιοσυπνη το δίδυμο αδελφό της 6χρονης Στέλλας, που έχασε τη ζωή της από το χέρι του πατέρα τους. Στόχος να μην αντιμετωπίσει ενδεχόμενα προβλήματα από το άγριο έγκλημα.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Ανηλίκων να προβεί στις αναγκαίες   ενέργειες για την φροντίδα του αγοριού, καθώς η κατάσταση στην οποίο βρίσκεται υπαγορεύει την προσοχή του μικρού παιδιού. Υπενθυμίζεται πως το παδί βρισκόταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή που ο πατέρας του σκότωσε την αδελφή του και στη συνέχεια την τοποθετησε σε μαύρες σακούλες σκουπιδιωπβ για να την περάξει σε κάδο απορριμάτων.

Το ίδιο διέταξε η ανώτατη εισαγγελέας και για όλα τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά που ενδέχεται να έχουν συγγενικές σχέσεις με την οικογένεια της μικρής Στέλλας, προκειμένου σε κάθε περίπτωση να να παρασχεθεί κάθε μορφής υποστήριξη και συμπαράσταση στους εμπλεκόμενους. Παράλληλα, οι εισαγγελείς Ανηλίκων καλούνται να φροντίσουν και ενδεχόμενες ανάγκες της μητέρας των διδύμων και συζύγου του 61χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που βρίσκεται στη φυλακή προφυλακιστέος για το ειδεχθές έγκλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φόνος 6χρονης Στέλλας: Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος

Απολογείται σήμερα ο πατέρας της μικρής Στέλλας

Ξεσπά η μητέρα της 6χρονης: Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της Στέλλας

Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Ο αδερφός είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει

SHARE:

24Media Network