Γεωργιάδης: Ανοιχτό να μείνει το sms μετά τις 15 Μαϊου, αλλά όχι για τους τουρίστες

Γεωργιάδης: Ανοιχτό να μείνει το sms μετά τις 15 Μαϊου, αλλά όχι για τους τουρίστες
glomex

Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι τουρίστες να μην στέλνουν μήνυμα στο 13033 αλλά να συνεχίσει για τους κατοίκους της Ελλάδας άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξακολουθούμε να στέλνουμε μήνυμα για μετακίνηση και μετά τις 15 Μαϊου, οπότε ανοίγει ο τουρισμός άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όpως είπε στον ΑΝΤ1, “μέχρι τις 15 Μαίου που ανοίγει ο τουρισμός θα ισχύει το sms στο 13033. Για μετά τις 15 δεν έχει αποφασιστεί ακόμα”.

Σε νέα ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα στέλνουμε μήνυμα για να πάμε σε ένα εστιατόριο την ώρα που δεν θα χρειάζεται για τους τουρίστες απάντησε: “αυτό θα το δούμε μετά τις 15 Μαϊου”.

Απευθυνόμενος σε όσους κατακρίνουν αυτό το ενδεχόμενο ρώτησε: “θέλουν μήπως να μην έχουμε τουρίστες στην Ελλάδα;” κι έκανε λόγο για λαϊκισμό.

Συμπλήρωσε οτι οι τουρίστες που θα έρθουν στην Ελλάδα θα είναι εμβολιασμένοι και πρόσθεσε πως “η επιτροπή θα αποφασίσει βαθμούς ελευθερίας και για τους εδώ εμβολιασμούς”.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε πως το click inside πλέον δεν χρειάζεται και θα γίνει εισήγηση για την κατάργησή του στην επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα, όμως τόνισε πως το μήνυμα για τις τρεις ώρες, μπορεί να διατηρηθεί για λίγο περισσότερο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα