Γιαννακάκη: Oι Παγκόσμιες Ημέρες μας θυμίζουν ότι πρέπει να κάνουμε ακόμα πολλά

Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου  από την Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τον Στυλιανό Περράκη, Πρέσβη - Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, την παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου από την Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τον Στυλιανό Περράκη, Πρέσβη - Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, την παρασκευή 31 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιων ημερών καθώς πρέπει συνεχώς να κάνουμε βήματα προόδου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή Live news στις 2 με το Δημήτρη Χατζηνικόλα η γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη.

Η κα Γιαννακάκη απευθυνόμενη στους επικριτές των Παγκοσμίων Ημερών σημείωσε ότι αν ζούσαμε σε μια ιδανική κοινωνία σαφώς και δε θα χρειάζονταν να υπάρχουν. Επειδή όμως απέχουμε από μια τέτοια κοινωνία οι Παγκόσμιες Ημέρες είναι εδώ για να μας θυμίσουν πόσα πολλά πρέπει ακόμα να κάνουμε.

SHARE:

24Media Network