Γιάννης Σκαφτούρος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τους δράστες της εκτέλεσης

Γιάννης Σκαφτούρος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τους δράστες της εκτέλεσης
glomex/mega

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε δύο από τους πληρωμένους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου να επιβαίνουν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Την εγκατέλειψαν μετά τη δολοφονική επίθεση.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει φωτογραφία – ντοκουμέντο από την επιχείρηση διαφυγής των δραστών της εκτέλεσης του Γιάννη Σκαφτούρου, ενός από τα “κεφάλια” της παλιάς ηγετικής ομάδας της διαβόητης “Greek Mafia”, ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα του Πάσχα (25/04) στο πατρικό του σπίτι στα Δερβενοχώρια.

Το ντοκουμέντο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών έχει καταγραφεί στιγμές μετά την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου και δείχνει δύο από τους δράστες πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού την ώρα που διαφεύγουν από το σημείο του εγκλήματος.

Τη φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας έφερε στο “φως” το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο εξ αυτών αναγκάστηκαν να παρατήσουν τη μηχανή που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής και επιχείρησαν να κλέψουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Το όχημα, ωστόσο κόλλησε στη λάσπη και έτσι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και να διαφύγουν πεζοί. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα